mapa stránek | e-mail

07.10.2008  Společnost STORYFLEX a.s. pořádala druhý ročník konference STORAGE VISION

Společnost STORYFLEX a.s., dodavatel komplexních storage řešení,  pořádala ve dnech 2. až 3. října 2008 již druhý ročník odborné konference STORAGE VISION 2008. Konferenci v netradičních historických prostorách barokního Louckého kláštera ve Znojmě navštívilo 180 účastníků z řad IT managerů a dalších IT pracovníků. Společnost STORYFLEX a.s. tradičně pořádá konference v českých a moravských historických památkách, aby je tímto způsobem podporovala.

Konference STORAGE VISION byla rozdělena na odbornou, zábavnou a golfovou část. Odborná část dala účastníkům komplexní přehled o směrech, kterými se budou vyvíjet storage technologie. Konference ukázala, jak budoucnost v této oblasti vidí jednotliví výrobci a vývojáři ze společností HP, NetApp, IBM, SUN, VMware, Symantec, QLogic, Riverbed, OverlandStorage a Controlit. Zábavná část byla ve znamení degustací vína ve sklípku, byly připraveny pravé moravské hody, k poslechu a tanci hrála kapela „Legendy se vrací“ a účastníky konference bavila i skupina historického šermu. Druhý den konference byl orientován sportovně na hřišti Golf Club Telč, kde proběhl golfový turnaj STORYFLEX GOLF CUP 2008. Golfovým začátečníkům se věnovali profesionální trenéři v rámci golfové akademie.

Součástí konference byla tradiční dobročinná tombola, tentokráte ve prospěch dětského domova ve Znojmě, kde účastníci konference věnovali 40 000,- Kč. A STORYFLEX a.s. tuto částku zdvojnásobil a na účet Dětského domova ve Znojmě putovalo 80 000,- Kč pro potřeby dětí.

Kontaktní informace:
Roman Rusnok
marketing manager
STORYFLEX a.s.
rrusnok@storyflex.cz

O společnosti STORYFLEX a.s.
Hlavním předmětem činnosti společnosti je dodávka a implementace softwarového a hardwarového vybavení určeného pro zálohování dat a systémů, pro ukládání a migraci dat v prostředí širokého spektra platforem, včetně poskytování s tím souvisejících servisních služeb. Přednosti řešení dodávaných společností STORYFLEX a.s. spočívají především v hluboké znalosti dané problematiky, vynikající prodejní a technické podpoře ze strany společnosti a schopnosti technických pracovníků flexibilně reagovat na požadavky klientů.