mapa stránek | e-mail

27. září 2010 – Společnost STORYFLEX a.s. pořádala čtvrtý ročník konference STORAGE VISION

Společnost STORYFLEX a.s., dodavatel komplexních storage řešení,  pořádala ve dnech 23. až 24. Září 2010 již čtvrtý ročník odborné konference STORAGE VISION 2010. Konferenci v netradičních historických prostorách pivovaru Plzeňský Prazdroj navštívilo 170 účastníků z řad IT managerů a dalších IT pracovníků. Společnost STORYFLEX a.s. tradičně pořádá konference v českých a moravských historických a technických památkách, aby je tímto způsobem podporovala.

Konference STORAGE VISION byla rozdělena na odbornou a zábavnou část. Odborná část dala účastníkům komplexní přehled o směrech, kterými se budou vyvíjet storage technologie. Konference ukázala, jak budoucnost v této oblasti vidí jednotliví výrobci a vývojáři ze společností NetApp, IBM, HP, Oracle, VMware, Symantec, Microsoft, FalconStor, SGI, NexSan, OverlandStorage. Zábavná část byla ve znamení exkurze do pivovaru, byly připraveny pravé pivovarské hody, k poslechu a tanci hrála kapela „Pangea – The Beatles Revival Band“ a účastníci konference se bavili i při aktivních soutěžích v pivovarském stylu.

Součástí konference byla tradiční dobročinná tombola, tentokráte ve prospěch Kojeneckého ústavu v Plzni a Dětského domova Černá Voda. Účastníci konference věnovali 30 000,- Kč. A společnost STORYFLEX a.s. tuto částku zdvojnásobila a pro potřeby dětí putovala celková částka 60 000,-Kč.

Kontaktní informace:
Roman Rusnok
marketing manager
STORYFLEX a.s.
rrusnok@storyflex.cz

O společnosti STORYFLEX a.s.
Hlavním předmětem činnosti společnosti je dodávka a implementace softwarového a hardwarového vybavení určeného pro zálohování dat a systémů, pro ukládání a migraci dat v prostředí širokého spektra platforem, včetně poskytování s tím souvisejících servisních služeb. Přednosti řešení dodávaných společností STORYFLEX a.s. spočívají především v hluboké znalosti dané problematiky, vynikající prodejní a technické podpoře ze strany společnosti a schopnosti technických pracovníků flexibilně reagovat na požadavky klientů.